Innovatief en vooruitstrevend

okt 5, 2013
Innovatief en vooruitstrevend

innovatiefHaafkes hoort momenteel bij de koplopers op het gebied van innovatieve concepten en oplossingen in Nederland. Prachtige termen als lean bouwen, ketensamenwerking, BIM en SIM brengen wij in de praktijk. Wij noemen het alleen gezond en nuchter verstand.

Onze innovatieve oplossingen (waarmee we onder andere de Pioneering Innovation Award en de Bouwkennis Marketing Jaarprijs hebben gewonnen) worden momenteel veel ingezet. Onze betaalbare starterswoning en de 4S oplossing voor het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad zijn twee voorbeelden.

Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in een optimale bedrijfsvoering. Wij werken onder andere met Revit. Een 3D ontwerp en tekenpakket waarmee we gedetailleerde ontwerpen en werktekeningen maken. Samen met onze bouwpartners werken wij vanuit 1 bestand en voorkomen we bouwfouten en onnodige kosten. Tevens sturen wij ons bedrijf middels Visual Management aan. In één opslag weet iemand die voor dit bord staat hoe de stand van ons bedrijf en onze werken is.