Haafkes • Lang Zult u Wonen

jan 1, 2014
Haafkes • Lang Zult u Wonen

langzultuwonenIs uw woning al klaar voor de toekomst? 

Nederland is aan het vergrijzen, mensen worden steeds ouder en blijven langer gezond. Echter komt er een keer het moment dat u in uw huidige woning niet meer kunt blijven wonen op de manier zoals u gewend was. Gelukkig zijn er dan oplossingen die er voor zorgen dat u toch langer kunt blijven wonen. Of zijn er mogelijkheden om te verhuizen naar woningen waar alle voorzieningen op de begane grond zijn.

Lang zult u wonen is een initiatief dat u help om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Met simpele bouwkundige installaties zorgt u voor gemak en veiligheid in en rondom uw woning. Heeft u een vraag? Stel het ons, wij begeleiden u graag in dit proces.

Momenteel zijn er in een aantal Gemeenten subsidies beschikbaar gekomen die het voor u aantrekkelijker maken om deze aanpassingen uit te voeren. Wij helpen u graag om dit voor u uit te zoeken.

Slapen en baden aan een bestaande woning; wilt u blijven wonen in uw huidige huis en de slaap- en badkamer op de begane grond hebben? Vaak kunnen wij met het aanpassen van de garage dit realiseren. Heeft u deze mogelijkheid niet, maar wel een kleine tuin, dan zijn er onze tijdelijke of permanente aanbouwmogelijkheden.

Tillift systemen; heeft u meer zorg nodig en is er voor deze zorg een tilliftsysteem nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

langzultuwonen

permanente aanbouw

langzultuwonen

tijdelijke aanbouw

langzultuwonen

tillift systeem