HELPHaafkes Retail is de allesomvattende benaming voor onze afdeling die gespecialiseerd is in het leveren van diensten en oplossingen aan de retailbranche. Winkel verbouw en afbouw, dagelijks onderhoud, wonen boven winkels en een calamiteitendienst staan u ter beschikking

In de wereld waar de winkelkassa moet rinkelen is vertraging in het bouwproces, of verstoring van de dagelijkse openingstijden door bijvoorbeeld inbraakschade funest. Wij snappen dit! Door continue een afweging te maken tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit optimaliseren wij onze processen en kunnen wij korte doorlooptijden realiseren. Bij calamiteiten staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

  • winkelwagentjes

bart smit ico blokker ico bristol ico dolcis ico iciparis ico jumbo ico kruidvat ico mitra ico readshop ico

De afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer weten te onderscheiden als meedenkende partner bij winkelverbouwingen. Grote Nederlandse ketens zijn met ons een samenwerking aangegaan mede op basis van onze ervaring op het gebied van snel en accuraat handelen. 

Onze doelstelling bij elke winkel-verbouwing is de ondernemer alle zorg uit handen te nemen en samen te streven naar het beste resultaat. Dit is altijd een afstemming tussen functionaliteit, materialisering, uitstraling, kwaliteit en prijs. Tevens proberen wij slimmer te werken met minder mensen op de werkvloer. Dit verminderd de werkdruk en werkt 

efficiënter. Bij een verbouwing komen zoveel disciplines tegelijkertijd in een winkel dat het soms meer weg heeft van een mierenhoop dan van een gestructureerde
bouwplaats. Door slim te plannen, toepassing van betere materialen, onderdelen te prefabriceren en bewerkingen in een logische volgorde achter elkaar te plaatsen voorkom je dat het onoverzichtelijk wordt. U zult merken dat bouwen met Haafkes daardoor leuker is.

Elke winkelverbouwing vereist een zorgvuldige voorbereiding en gaat gepaard met specifieke wensen en eisen. Ondanks deze verschillen is onze basiswerkwijze altijd dezelfde. Deze bestaat uit 4 fases te weten de inventarisatie, de werkvoorbereiding, de uitvoering en de nazorg. Elke fase valt of staat met de volledigheid van de voorgaande fase. 

Haafkes bouwt over grenzen heen.

Wij bieden meerwaarde door over de grenzen, van het bouwen alleen, heen te kijken. Dit is zowel in figuurlijke als letterlijke zin. Door de gunstige ligging van Haafkes ten opzichte van Duitsland is dit ook een verzorgingsgebied waar wij de snelheid en service kunnen bieden die wij in Nederland bieden. 

Planmatig onderhoud

Om mogelijke calamiteiten te voorkomen en uw pand up-to-date te houden verzorgen wij regelmatig ‘0-metingen’. Dit is een volledige opname van het vastgoed waarbij een advies wordt geschreven hoe een pand in goede staat kan worden gehouden. Door een meerjaren onderhoudsplanning te maken komt u zelden voor een verrassing te staan en weet u als pandeigenaar precies waar u aan toe bent. 

Referenties

Indien gewenst kunt u met opdrachtgevers van ons contact opnemen om te vragen hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren.

 

 

kantoor deventerHaafkes Retail

Twickelostraat 13 • 7411 SC Deventer 
Postbus 369 • 7400 AJ Deventer 

E-mail: retail@haafkesgoor.nl