Help! Hoe weet ik welke aannemer ik nodig heb?

Je hebt (ver)bouwplannen, je hoort veel over aannemers, maar hoe maak je voor jezelf de juiste keuze?

Blog
Erik

Doe onderzoek!

Wil je bouwen of verbouwen, zoek dan de partij die daar het beste bij past. Vraag altijd om een uitgebreide offerte zodat je exact weet wat je krijgt. Doe onderzoek naar de aannemer. Kijk of er positieve reviews zijn, of vraag naar opdrachtgevers die al eerder met de partij hebben gebouwd om hun ervaring te horen. Is het gevoel goed of is er niet echt een klik? Ongeacht de aantrekkelijke offerte moet je luisteren naar dat gevoel. Wij adviseren altijd een contract niet eerder te tekenen dan wanneer alles duidelijk is.

Zekerheid boven alles!

Als je een nieuwe woning gaat bouwen, dan wil je een aannemer die aangesloten is bij Bouwgarant of Woningborg. Veel hypotheekverstrekkers eisen dit zelfs! Op die manier ben je verzekerd van resultaat, zelfs als de aannemer failliet gaat. Ook tijdens de bouw kijken zij mee of er aan de kwaliteitseisen wordt voldaan. En heb je een geschil met de aannemer? Zelfs dan helpen zij je.

Waarom Haafkes?

Wij zijn een bouwbedrijf dat graag met onze opdrachtgevers meedenkt. Of het nu een kleine verbouwing, een klemmende deur of een complex nieuwbouw project is, wij staan voor u klaar. Wij gaan graag het gesprek aan om samen te kijken of we uw droom kunnen realiseren binnen het beschikbare budget. Dit doen we met een vrijblijvende en uitgebreide offerte. Is het gevoel goed, klopt de prijs en heeft u duidelijk in beeld wat wij voor u kunnen doen, dan gaan we graag de samenwerking met u aan.

Daarom Haafkes!

Bekijk gekoppeld project
No items found.