Werken bij

Samen staan we voor kwaliteit.

In iedere stap die we als bouwondernemers zetten willen we de beste zijn, het beste doen en het beste materiaal gebruiken. Het is kiezen wat bewezen goed is en werkt. Voor ontwikkelaars en bouwers. Jong en oud. Startend en voor de volgende stap. Dat is staan voor echte kwaliteit. Remco, Reint, Lotte, Rudi, Marcel. Allemaal staan we voor diezelfde overtuiging. Jij ook? Kom erbij!

Vacatures

We zijn niet alleen benieuwd naar wat je kan, maar ook wie je bent.

Management Assistent

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige, proactieve en georganiseerde Management Assistent. Ben jij dé steun en toeverlaat van ons managementteam, denk jij twee stappen vooruit en schaak jij graag op meerdere borden tegelijk?

Je bent zelfstandig, ziet kansen liggen en reageert hier proactief op. Je kan snel schakelen en brengt graag verbeteringen aan. Daarnaast ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je gepast assertief. Je bent een echt visitekaartje voor de organisatie.

Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gezellig en dynamisch team?

Neem dan gauw contact met ons op!

Nederland
Bonaire

Bouwplaats Beheerder

Voor het beheer van ons materiaal & materieel zoeken wij een enthousiaste en proactieve collega die:

  • inkomende en uitgaande goederen coördineert en registreert
  • beheert over de voorraden van materiaal, materieel & gereedschappen
  • toezicht houdt op veiligheid op en om het bouwterrein
  • onderhoud pleegt aan gereedschap & machines

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Nederland
Bonaire

Assistent Manager Onderhoud

In het dagelijks draaiend houden van deze afdeling ben je mede verantwoordelijk voor het aansturen van het team onderhoud. Het assisteren van de manager onderhoud in al zijn taken welke uiteenlopen van werkopnames, ondersteunen op de buiten dienst en het dagelijks bijwerken van de administratie.

Ben jij in bezit van een rijbewijs en heb jij bij voorkeur een technische of bouw gerelateerde achtergrond? Ben je stress bestendig en kun je meedenken in oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten?Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een jong en dynamisch team?

Neem dan contact met ons op!

Nederland
Bonaire

Timmerman

Bij Haafkes Onderhoud Bonaire zijn we altijd op zoek naar nieuw talent!

Wordt jij onze nieuwe timmerman?

Neem dan contact met ons op!

Nederland
Bonaire

Fulltime uitvoerder

Vanwege de groei van ons bedrijf zin we per direct op zoek naar een fulltime uitvoerder.

Interesse? Neem contact met ons op!

Nederland
Bonaire

Het bouwteam

Vasthoudend. Creatief. Transparant.

Om het allerbeste resultaat te bereiken - en verwachtingen zelfs te overtreffen - vertrouwen we als team op onze eigen ondernemerschap, vasthoudendheid, creativiteit en transparantie. Ze zijn voor ons pijlers om de kwaliteit te garanderen die u van ons verwacht en wij nastreven. Ondernemend voor resultaat, vasthoudend bij tegenslag, creatief voor de beste oplossing en volledige transparantie om echt te kunnen ontzorgen.