Bert is onze spin in het web als projectleider

Bert is één van onze projectleiders en houdt zich bezig met de overkoepelende organisatie van bouwprojecten. Met bijna 25 jaar ervaring als projectleider heeft hij al veel gezien en gedaan. Voorheen werkte hij jaren bij wat grotere organisaties, maar in 2019 koos hij voor een andere bedrijfscultuur. En dat bevalt hem goed!

Bouwer
Erik

“Samenwerking staat centraal”

Als projectleider functioneert Bert als een spin in het web in de bouwprojecten. Dit is ook hetgeen wat de functie voor Bert zo leuk maakt. De afwisseling in zijn rol bevalt hem goed. “Het ene moment zit ik om tafel met de klant en het andere moment sta ik op de bouw te overleggen met collega’s en onderaannemers.” Inmiddels is Bert al bijna 5 jaar projectleider bij Haafkes: “Ik zocht naar een andere cultuur. Bij eerdere werkgevers was het gebruikelijker dat iedereen verantwoordelijk was voor zijn eigen werk en werd er meer naast elkaar gewerkt”. Bij Haafkes worden projecten meer als team aangevlogen. “Samenwerking staat centraal en met de jaren ben ik die waarde steeds belangrijker gaan vinden. Door samen te werken benutten we op een mooie wijze elkaars kwaliteiten.”

“Maatvoering zo krijgen dat alles in elkaar past”

Bert houdt naar eigen zeggen van de wat grotere en complexere projecten. Dan bedoelt hij voornamelijk de projecten waar er uitdagingen liggen op het gebied van doelstellingen en kwaliteit. “We zijn continu aan het evalueren hoe we de bouw kunnen verbeteren. Hoe kunnen we beter en sneller bouwen of hoe kunnen we de constructie zo vormgeven dat het beter op elkaar aansluit? Bijvoorbeeld waren we bij de bouw van het Hotel naast de Melkhal in Enschede telkens in overleg over hoe we details zo kunnen maken dat de betonaansluiting of houtskeletbouw-constructies logischer zijn “Dat vind ik de mooiste opdrachten om mee bezig te zijn. De maatvoering zo krijgen dat alles uiteindelijk als een blokkendoos in elkaar past. Daar ligt mijn passie.”

Enthousiast geworden? Kom erbij!

Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op voor een kennismaking!

Bekijk
No items found.