De keuken op de schop. Zo voorkom je teleurstellingen

De keuken op de schop. Zo voorkom je teleurstellingen

Blog
Elke
Bepaal je budget!

De basis voor de verbouwing is een budget vast te stellen en je hieraan te houden. Neem op basis van dit budget de juiste beslissingen.

Maak voor jezelf een ‘wensenpakket’ en ga op pad

Denk alvast na over een gewenste indeling en welke apparatuur onmisbaar zijn. Ga hiermee naar een paar keukenspecialisten. Laat ze een schets maken en een offerte. Laat je, als het budget dat niet toelaat, niet verleiden tot duurdere alternatieven en andere apparatuur. Kies de materialen en het afwerkingsniveau en laat je verrassen door een prachtig ontwerp! Ga nooit direct de offerte tekenen (omdat je dan wat gratis krijgt). Maak thuis een goed vergelijk voordat je de keuze maakt voor een partij. Maak daar een tweede afspraak en onderhandel tot je het beste aanbod hebt. Luister naar je gevoel; heb je er geen goed gevoel bij, teken dan niet!

Weet vooraf wat je zelf wilt doen en wilt uitbesteden

Ben je zelf handig dan kun je overwegen een aantal werkzaamheden zelf uit te voeren. Geef dit duidelijk aan. Vind je de apparatuur te duur? Er zijn mogelijkheden om dit zelf in te kopen. Hou er dan wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de plaatsing en de juiste voorzieningen. De overige werkzaamheden nemen we graag voor u in uitvoering.

Wil je advies? Bel ons, we helpen je graag!

Bekijk
No items found.