“Een gebouw van 7 verdiepingen? Dat lijkt mij wel wat.”

Arjan zorgt er als uitvoerder voor dat de bouw goed verloopt en dat iedereen doet wat hij moet doen. Zijn ervaring als oud-eigenaar van een bouwbedrijf komt daarin goed van pas.

Bouwer
Bert

Arjan weet als geen ander hoe de lijntjes moeten lopen om een project te laten slagen. Niet alleen was hij jarenlang eigenaar van een bouwbedrijf, er stroomt ook praktisch beton door zijn aderen.  "We hebben ooit eens onze familiestamboom laten uitzoeken. Daaruit bleek dat er tot het jaar 1400 nog timmermannen en andere bouw gerelateerde beroepen in de familie zaten. Heel bijzonder.” 

“Iedereen gunt elkaar wat, dat is fijn werken”

Arjan kwam in 2019 bij Haafkes werken. In eerste instantie via een detacheerder, maar sinds 2021 in vaste dienst: “De bedrijfsvoering sprak mij vanaf het begin heel erg aan bij Haafkes. De korte lijntjes, af en toe wat strakker erop zitten, soms een dolletje. Die combinatie bevalt mij erg goed. Iedereen gunt elkaar ook wat hier, dat is fijn werken.” 

“Hoe groter het project, hoe beter”

“Het moet gewoon goed.” Die overtuiging loopt voor Arjan als een rode draad door ieder project: “Bij Haafkes zit de organisatie strak en professioneel in elkaar. Het is daardoor ook heel makkelijk om alles ook goed te regelen in een project.” Zelf voelt hij zich nergens te klein voor, maar ‘hoe groter het project, hoe beter’. “Voor de bouw van een hotel in Enschede was ik als uitvoerder betrokken. Als je dan zo’n gebouw ziet groeien zoals je het van tevoren hebt bedacht en vervolgens na oplevering razendsnel is volgeboekt? Dat gevoel is geweldig.” Hij zou graag nog meer de hoogte in willen: “Een gebouw van 7 verdiepingen? Dat lijkt mij wel wat. De logistieke uitdaging die erachter zit, dat vind ik gewoon gaaf om te doen.”

Enthousiast geworden? Kom erbij!

Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op voor een kennismaking!

Bekijk
No items found.