Wat kost een eigen huis bouwen?

Wat kost het om een huis te bouwen? Dat hangt natuurlijk af van keuzes die je gaat maken. Maar hoe voorkom je verrassingen?

Blog
Erik

Transparant blijven communiceren

Wil je een huis bouwen of heb je een kavel? Dan ga je direct al je eerste keuze maken. Ga je naar een architect of neem je een standaard woning die je zelf gaat aanpassen? En als je een ontwerp hebt, ga je dan een aanbesteding houden met meerdere aannemers? Wij houden ervan dat opdrachtgevers al op een zo vroeg mogelijk moment een afspraak met ons maken. Wij kunnen op basis van de wensen die er zijn een inschatting maken van de verwachte bouwkosten. Op basis van deze inschatting gaan we graag het ontwerpproces in om vervolgens tot een offerte te kunnen komen. Dit is altijd vrijblijvend en transparant.

De tijd nemen voor keuzes die je gaat maken

Tja, je moet dus nogal wat keuzes maken. En denk je de juiste keuze gemaakt te hebben, dan is er altijd wel een familielid die je weer aan het twijfelen brengt. Neem dus je tijd en samen zorgen we ervoor dat we de beste woning bedenken voor de juiste prijs. Wij denken graag met je mee.

Maak gebruik van je aannemer

Dan is altijd de vraag; heb ik de juiste aannemer? Is een aannemer aangesloten bij Woningborg of Bouwgarant, dan is het in ieder geval zeker dat het voor de opdrachtgever veilig is om mee samen te werken. Dus: geen risico’s bij een faillissement en juridische ondersteuning als er iets mis dreigt te gaan. Wat wij altijd de belangrijkste factor bij een aannemerskeuze vinden is of het klikt. Heb je een goed gevoel bij de aannemer, voel je je vertrouwd bij de partij en hebben ze goede referenties? Dan staat niets een samenwerking in de weg. De goedkoopste aannemer kun je altijd vinden, maar of dat de beste keuze is…

Maar wat kost het bouwen van een huis?

Dat is op voorhand niet in te schatten aangezien het van alle keuzes die je moet maken afhankelijk is. Maar als je een uurtje de tijd hebt om een kop koffie te drinken, dan kunnen we op basis van een kennismakingsgesprek exact vertellen waar je aan moet denken. We zien u graag.

Bekijk
Dinkeldal, Losser
No items found.