Ontmoet Elke! Onze eigen powervrouw in de bouw.

Vergunningen aanvragen, kopersgesprekken voeren, ervoor zorgen dat BENG- en bouwbesluitberekeningen correct worden gemaakt, leidinggeven op de afdeling werkvoorbereiding. Onze Elke is werkvoorbereider én een echte alleskunner. Lees hieronder haar verhaal👇

Bouwer
Erik

Ze begon na haar opleiding HTS Bouwkunde eerst bij een architectenbureau met daarna een korte uitstap naar een constructiebureau. Toen ze zelf ging uitbouwen zag de wereld er een week later ineens anders uit voor Elke: “We gingen verbouwen en ik moest een aannemer hebben. Haafkes kende ik goed. Ik stuurde ze de tekening van wat ik precies wilde. Dat wekte nogal hun nieuwsgierigheid toen ze mijn tekening zagen, want ze waren zelf op zoek naar een tekenaar. Nog geen week later had ik een contract getekend, haha!”

“De wens van de klant staat echt centraal bij ons en daar gaan we echt heel ver in.”

Aan de slag gaan in de aannemerij was voor Elke echt ‘een keer wat anders’: “Niet zozeer om het soort werk, maar om de cultuur. Alles wat ik wilde kon ook echt. Bij een groot concern met meerdere locaties is dat toch anders. Daarnaast is Haafkes ook echt een familiebedrijf. Het is allemaal veel gemoedelijker, collega’s hebben wat voor elkaar over en bij de pauze gaan we echt even bij elkaar zitten. Je kunt bovendien altijd je ei kwijt en als er even hard gewerkt moet worden dan doen we dat met z’n allen. Ook als iemand meer werk heeft liggen dan vangen we dat samen als team op.” Daarnaast vindt Elke de vrijheid heel prettig bij ons: “Je krijgt die ook echt. Als je iets wilt en je geeft het aan, dan kan het vaak ook negen van de tien keer. Of het nou een cursus is, of je nou vaker wilt thuiswerken, toch even op de bouw iets moet bekijken of afstemmen.”

“Als iemand meer werk heeft liggen dan vangen we dat samen als team op.”

Bij Haafkes is het ook jezelf iedere keer opnieuw uitvinden: “De wens van de klant staat echt centraal bij ons en daar gaan we echt heel ver in. Dat betekent dus ook dat je inventief te werk moet blijven gaan om zoveel mogelijk aan die wensen te voldoen. Met die mindset kom je ook echt uit op precies datgene wat de klanten voor ogen had. En dat vind ik zo mooi aan het werken bij Haafkes. We gaan echt volledig voor die wens van de klant. En juist omdat we zo’n hecht team zijn, houden we elkaar scherp.”

Enthousiast geworden? Kom erbij!

Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op voor een kennismaking!

Bekijk gekoppeld project
No items found.