Erik, bouwondernemer in hart en nieren

Lees hieronder meer over Erik

Bouwer
Lotte

Hoe het begon.

Erik is een bouwondernemer met jarenlange ervaring. Hij begon ooit als 14 jarige bij Haafkes. Samen met Ronald - nu directeur Bonaire - en later met Werner - nu compagnon in Goor en Bonaire - hebben ze in hun jeugd vele aanhangers leeggemaakt, duizenden keren de werkplaats aangeveegd en honderden gebouwen opgeruimd. Na een aantal jaren ondernemer te zijn geweest in de grafische sector heeft Erik in 2008 zijn grafische bedrijven verkocht en zijn rentree gemaakt in de bouwsector. Het eerste jaar als medewerker projectontwikkelingen en na een jaar als commercieel directeur en mede-eigenaar van de verschillende Haafkes-bedrijven.

Ontwikkelen is kansen zien.

Erik is in zijn rol binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (woningbouw) projecten en voor de acquisitie van nieuwe werken. Hij is constant bezig met het vertalen van kansen naar bouwkundige opdrachten. Hij heeft door de jaren heen aan vele verschillende projecten gewerkt, waaronder nieuwbouw, renovaties en transformaties van bestaande gebouwen. Hij heeft ervaring met het werken aan zowel residentiële als commerciële projecten.

Gepassioneerd ondernemer.

Als bouwondernemer is Erik gepassioneerd over zijn werk en streeft hij altijd het beste na. Het beste voor zijn opdrachtgevers, het beste voor zijn collega’s en het beste voor de omgeving. “Het beste nastreven is soms balanceren op het dunne lijntje tussen kwaliteit, prijs en de wensen van de opdrachtgevers. Maar door een open visie te hebben en belangen van betrokkenen zorgvuldig af te wegen, kom je vaak tot de mooiste resultaten”.

Als je op zoek bent naar een deskundige aannemer/ontwikkelaar voor je volgende project, neem dan contact op met Erik en zijn team. Zij hebben de kennis, ervaring en vaardigheden die nodig zijn om jouw project tot een succes te maken!

Bekijk gekoppeld project
No items found.