Bijna al onze klanten kennen haar: Hetty!

En dat is ook niet zo gek, want sinds 2007 is ze met niet aflatende passie het aanspreekpunt voor klanten én collega’s. En dat allemaal dankzij een enkele minuten durende sollicitatie op een zaterdagochtend…

Blog
Thom O

Hetty werkte vanaf haar 18e een lange tijd - 23 jaar! - bij de SNS Bank in Goor. Na een kortstondig avontuur bij een hypotheker werd het toch echt tijd voor iets anders: “Het werd allemaal steeds commerciëler en minder persoonlijk. En tja, ik ben wel echt een mensen-mens die het van het contact moet hebben. Via Randstad kwam ik snel in contact met Haafkes. Op een zaterdagochtend dronk ik een kopje koffie om kennis te maken. Het gevoel was direct goed van beide kanten. Ik kreeg bovendien meteen de indruk dat het om een superleuk bedrijf ging waar het contact met elkaar op 1 staat. En nog steeds trouwens!"

‘Anker voor de klant zijn’

‘Hey, Hetty van de SNS!’ Zo klinkt het regelmatig aan de andere kant van de lijn. Hetty kreeg bijna iedereen in Goor en omstreken wel een keer aan de lijn: “De meeste klanten van Haafkes ken ik en zij mij ook trouwens." Vaak weet Hetty al waarom ze voor Haafkes bellen bij het horen van de stem: “Ik wil klanten altijd zo veel mogelijk op hun gemak stellen en dat werkt nog beter als je een beetje weet wat er speelt. Je bent op zo’n moment het anker voor de klant die snel geholpen wil worden en tegelijkertijd de spin in het web die alle informatie bundelt en naar de juiste mensen doorspeelt." Haar opgebouwde mensenkennis in combinatie met de aandacht voor het contact zorgt voor veel wederzijds vertrouwen: “Toen ik nog herstellende was van een gebroken enkel was er zelfs een klant die vervoer aanbood als ik omhoog zat voor een afspraak." 

‘Korte lijnen en ongedwongen’

Aanspreekpunt én anker zijn voor alles en iedereen. Het past Hetty allemaal als een jas, al ruim 15 jaar: “Ik heb veel contact met iedereen. Ook met de jongens hier. De korte lijntjes en de ongedwongen manier van communiceren ‘maken’ echt de cultuur bij ons. Ik vind het heerlijk.”

Enthousiast geworden? Kom erbij!

Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op voor een kennismaking!

Bekijk gekoppeld project
No items found.