Hoe bouw je een supermarkt?

Hoe bouw je een supermarkt? Een grote opdracht samengevat in drie stappen:

Blog
Erik

Locatie, marktanalyse, ontwerp en vergunningen

Heb je een locatie gevonden en laat de marktanalyse zien dat het een kansrijke locatie is, ga dan met een architect ontwerpen maken. Op basis van deze eerste schetsen kunnen wij een financiële onderbouwing maken van de te verwachten bouwkosten zodat u uw haalbaarheidsstudie kunt afronden. Is het haalbaar, dan kunnen wij de vergunningen aanvragen voor u.

Bouw en constructie: onze bouwers doen hun magie en maken de plannen werkelijkheid.

Zijn de vergunningen afgegeven en is de financiering rond, dan komen wij. Stap voor stap nemen wij u mee door het bouwproces. Door onze ervaringen met het bouwen van winkels weten we waar we rekening mee moeten houden. Ons doel is om zo snel mogelijk met de afbouw te beginnen zodat de inrichter snel de winkel kan gaan inrichten. Hoe sneller we open kunnen, hoe beter dat het is!

Shoppen maar!

De winkel is open! En dat is een feest. Haafkes zorgt ervoor dat de winkel open kan blijven. Met onze ervaring op het gebied van preventief onderhoud en daarnaast het 24/7 serviceteam doen er alles aan om de winkel te laten renderen. Zijn er storingen of problemen, wij staan altijd voor u klaar!

Bekijk
Melkhal, Enschede
No items found.