‘Ik ben geen computerman, ik werk liever met mijn handen’

Johan is als Hoofd materieel en logistiek verantwoordelijk voor al het elektrisch materiaal. Hij onderhoudt ze en zorgt dat het magazijn voorradig is. Maar dat is lang niet alles; een aanhanger repareren, het transport van kabels naar Bonaire regelen, Johan draait zijn hand er niet voor om.

Bouwer
Johan

Divers

‘Van alle kanten krijg ik vragen; Johan kun je dit regelen, dat bestellen, dit transporteren? Ik zet materialen klaar en koop ze samen met Rob in. Soms moet er heel veel tegelijk gebeuren, de diversiteit en de drukte vind ik heerlijk en als alles dan ook nog lukt, ben ik een blij man.

Vrachtwagen

Ik ben dieselmonteur van origine en heb daarna 21 jaar op de vrachtwagen gezeten in de bouwmaterialenhandel. Met deze bouwmaterialenhandel leverde ik vaak aan Haafkes, kwam er altijd al over de vloer, maar dacht er nooit over na om hier te gaan werken. Totdat de vraag kwam: is dit niet iets voor jou Johan?’ Nou eigenlijk wel.

Sfeer

Haafkes is een jong bedrijf waar je, zonder drempel, overal en bij iedereen gewoon naar binnen kunt stappen. De sfeer is goed, alles loopt soepel, zowel op kantoor als in de werkplaats. In de werkplaats staat de radio altijd aan en slingeren de piratenzenders je om de oren, mooi man! Iedere vrijdagmiddag is er een borrel en staat Erik ons op te wachten met een hapje en een drankje. Het is een baan die bij me past, ik zit helemaal op mijn plek en alles is goed zoals het is.’

Bekijk gekoppeld project
No items found.