Ik heb mezelf buitengesloten. Wat nu?

Buitengesloten worden is één van de meest frustrerende gebeurtenissen die je kunt meemaken. Heb je jezelf buitengesloten? Bel Haafkes Onderhoud 0547-274111 (dag en nacht!). Wij laten je weer binnen.

Blog
Rudi
Wat kunt u er aan doen om een buitensluiting te voorkomen?

Preventief sleutelbeheer

Zorg er altijd voor dat u ergens een reservesleutel bewaard. Vroeger deden we dit onder de deurmat of een bloempot. Een sleutelkluisje is uiteraard een veiligere oplossing. Een tweede optie kan zijn om een reservesleutel bij buren of familieleden achter te laten.

Ga digitaal

Digitale toegangsmogelijkheden hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Toegang via een telefoon, met een pincode of vingerafdruk worden veelvuldig toegepast. Informeer bij Haafkes Onderhoud naar de mogelijkheden.

U bent buitengesloten, en nu?


Controleer alle toegangsmogelijkheden

De deur is achter je dichtgevallen. Als je geluk hebt zijn er nog andere mogelijkheden om toch binnen te komen. Staat er toevallig een andere deur nog open? Of is er een raam die te openen is? Probeer dit dan eerst.

Reservesleutel

Heb je ooit een reservesleutel verstopt of aan een bekende gegeven? Of woon je in een appartement waar de gebouwbeheerder een loper heeft?

Bel Haafkes Onderhoud

Onze professionals krijgen elke deur open en staan 24/7 voor je klaar. Dus ook bij een buitensluiting na werktijd kun je onze onderhoudsdienst bereiken! 0547 - 27 41 11

Bekijk gekoppeld project
No items found.