Ik heb stormschade! En nu?

Erg vervelend dat u stormschade heeft. De mannen van Haafkes Onderhoud staan voor u klaar. 24/7 bereikbaar op 0547-27 41 11.

Blog
Bert

Herfststormen zijn helaas steeds krachtiger met alle gevolgen van dien.

Heb je schade? Volg dan onderstaand stappenplan:

Veiligheid

Jouw veiligheid en die van omstanders heeft de hoogste prioriteit. Zijn er gewonden of dreigt er acuut gevaar? Bel dan direct de hulpdiensten.

De schade aan uw woning

Is de situatie veilig? Beoordeel dan de schade. Maak alvast wat foto’s en bel onze onderhoudsdienst zodat wij alvast tijdelijke maatregelen kunnen nemen om verdere schade te voorkomen. Daarnaast ondersteunen wij bij grotere schades ook graag het indienen van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij.

Herstel van de schade

Nadat je bericht heeft ontvangen van de verzekeringsmaatschappij, komen wij de schade graag verhelpen. Waar nodig zullen onze onderhoudsmonteurs ook beoordelen of er eventuele extra werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd om de schade te voorkomen van terugkeren. Uiteraard allemaal in overleg.

Preventie

Wat kun je zelf doen om schades bij storm te voorkomen? Inspecteer regelmatig uw woning. Zijn er lekkages, losliggende delen (zoals dakpannen), of verouderde onderdelen? Laat deze dan preventief repareren, maar maak bijvoorbeeld ook dakgoten en regenpijpen regelmatig leeg. Let ook op losliggende zaken rondom de woning en bomen en (grote) struiken.

Bekijk gekoppeld project
No items found.