Met zijn passie voor het vak maakt Marcel de mooiste houtbewerkingen

Marcel werkt al jaren achter de schermen aan de mooiste houtbewerkingen voor nieuwbouw- en verbouwprojecten. Wat maakt dit werk voor hem zo bijzonder?

Bouwer
Thom O

“Iedereen zoekt elkaar echt op”

Als er iets is wat Marcel fijn vindt, dan is het de vrijheid die hij krijgt en voelt om zijn werk te doen bij Haafkes.  "Je loopt erin en eruit bij ons.” Wat hem in al die jaren ook zo bevalt is dat er geen lagen zijn: “Je kunt bij iedereen terecht. Overal kun je gewoon binnenlopen en iedereen zoekt elkaar ook echt op. Er is totaal geen afstandelijkheid en de samenwerking is key.”

 

“Bij uitdenkwerk ligt mijn passie”

Zijn grootste interesse als houtbewerker ligt op dit moment bij het 'aparte' timmerwerk: “Ik vind het bijzondere kozijnwerk bijvoorbeeld een mooie klus als houtbewerker. Bij Haafkes krijg ik het vertrouwen en de ruimte om dit soort klussen op te pakken en daarin ook met eigen ideeën te komen en toe te passen. Ik heb natuurlijk ook al wel wat jaren ervaring, maar dat echte uitdenkwerk? Ik kan wel zeggen dat daar mijn grootste passie ligt.”

 

“Er zit echt een gedachte achter”

Als voorbeeld noemt Marcel het project van de bouw van 30 woningen in Losser. “Het is mooi om te zien hoe een concept voor een project wordt uitgewerkt en bedacht. Hieruit wordt duidelijk hoeveel er komt kijken bij het ontwikkelen en bouwen van een groot project. Er zit echt een gedachte achter. ”

 

Enthousiast geworden? Kom erbij!

Bekijk onze actuele vacatures of neem contact op voor een kennismaking!

 

Bekijk gekoppeld project
No items found.